Scrapbook album 6x8 : vakantie op Texel

Zoals ik aan het begin van de zomer al schreef in mijn blog, zou ik het eindresultaat van mijn vakantie scrapbook album ook nog laten zien. 

Voor dit album maakte ik gebruik van een 6x8 album, page protectors en de scrapbook lijn van Echo Park 'Happiness is Homemade' en de zomerlijn van Echo Park: Summer Fun. 

Voor het eerst had ik niet te veel spullen meegenomen op vakantie. Wel was ik mijn lijm vergeten mee te nemen. Wendy heeft dan de superservice dat het ’s middags besteld is en de volgende dag al werd geleverd. Echt heel fijn. Ik ben fan van de Tombow liquid aqua glue. Deze lijm heeft 2 openingen. Aan de bovenkant een kleine opening en aan de onderkant een grote. Superfijn in gebruik, droogt transparant op en heeft een reuze plakkracht.

De leuke frisse kleurtjes van Echo Park hebben mij de hele zomer vrolijk gehouden. Wat hebben we genoten van het weer. De avonden heb ik lekker buiten gezeten en onder het genot van een koel glaasje witte wijn ben ik aan de slag gegaan om mijn album af te maken.


En uiteindelijk heb ik het resultaat van mijn volle vakantiealbum gefilmd. Kijk je mee naar mijn 6x8 scrapbook over Texel? Ik hoop dat ik jullie dit keer ook heb kunnen inspireren en ben benieuwd baar jullie zomerprojecten

Lieve groet,

Marieke

0 reacties:

Een reactie posten