Plannerfun met Edith

Ik ben nog een broekie met de planners, maar ik heb de plannerkoorts al wel gekregen. Wat een ellende! Alles is zo mooi en ik wil ze natuurlijk allemaal. Wat een mooie omslagen…! En al die vragen die je dan hebt; welke inhoud is handig; horizontaal of verticaal? Weet ik niet, dus koop ik maar gewoon beide. Kennen jullie dat? Dan loop je weer tegen een planner aan die in de aanbieding is met prachtige ananassen, daar ben ik gek op. Die valt dan zomaar in mijn mandje. Gek word ik ervan. Die met die ananassen is er ook nog in een grotere uitvoering. Mijn hoofd loopt over… ik kan die nog beter gebruiken voor mijn document life perikelen. Inmiddels heb ik dus al zo’n grote collectie dat ik zondag een hele tijd bezig ben om alle planners te updaten…

Nu heb ik van Scrapwereld een prachtige planner gekregen, speciaal voor het Design Team. Dat is eigenlijk de enige planner die een vast en goed doel heeft. Ik plan daarin al mijn DT-projecten en gebruik de pagina’s in deze planner als layout voor mijn projecten. Dit geeft zo’n rustig gevoel. Als ik mijn Design Teamvergadering heb, neem ik alleen deze planner mee en daarin staat alles. De planning, de vergaderingen, de notulen van de vergaderingen, de projecten, de kits en allerlei notities. Een heerlijke planner om mee te werken.


Zoals jullie kunnen zien heb ik met de kit van augustus een prachtige planner layout gemaakt. In een van mijn eerdere blogs heb ik mijn zoon’s liefde voor
Starwars al gemeld. Hierin heb ik de week gedocumenteerd, waarin hij – samen met zijn vader – alle films van Starwars heeft gezien. Het was een heerlijke rustige week voor mamsJ Optimaal knutselplezier terwijl de 'mannen' stoere films zitten te kijken met chips en cola.
Ik ga nog veel meer doen met mijn planners. Wat – dat hou ik nog even als verassing… Dus hou me goed in de gaten via Scrapwereld op Facebook.

Ook ga ik naar de Plannercon in Brussel eind oktober samen met Scrapwereld Dream Team. Ook daarover horen jullie snel meer.

Veel liefs,
Edith
0 reacties:

Een reactie posten