Nieuw! Scrapbookpapier voor de herfst

Terwijl de meesten van ons druk met de zomervakantie zijn. Nog op vakantie, of al aan het scrappen met vakantiefoto's, kijk ik stiekem al weer uit naar de herfst en winter! Ja, noem me gek. Maar ik heb echt zin om ook weer met herfstlijnen en kerstpapiertjes aan de slag te gaan. Gelukkig hoef ik niet meer zo heel lang te wachten, want de eerste herfst- & kerstlijnen zijn al onderweg naar Scrapwereld!

Herfst met Echo Park Paper

Wat dacht je van deze warme herfstlijn met de naam 'A Perfect Autumn', ontworpen door Lori Whitlock voor Echo Park. Fijne prints in oranje, rood, bruin tinten, met geel en lichtblauw als frisse tegenhanger. Vosjes, uiltjes & blaadjes. Ja, ik word hier heel blij van! Er is onder andere een collection kit (inclusief knipvellen met pocket page kaartjes én een stickervel.) Maar ook de 6x6 paperpad, twee verschillende ephemera packs, chipboard, enamel dots en enamel shapes zijn de moeite waard.

Bestel deze lijn snel en hou je plaatselijke bos in de gaten om zodra de eerste herfstblaadjes zich laten zien snel prachtige foto's bij deze lijn te maken ;-)

'Halloween met Doodlebug BooVille

Herfst betekent natuurlijk ook dat Halloween er weer aan komt op 31 oktober. En daar heeft Doodlebug Design de perfecte lijn voor ontworpen: BooVille!

Met natuurlijk een uitgebreide collection pack, inclusief stickervel. 


Maar er zijn ook mini icons stickers


en natúúrlijk doodle-pops, perfect als embellishment op je layout of (PL) kaartje. 


En onmisbaar voor elke scrapper: sprinkles! Ik ben gek op sterretjes, dus deze gaan sowieso mee naar huis :-D 

En dan heb ik hier nog niet eens alles laten zien. Ik sta helemaal te stuiteren bij deze lijnen. 

Laat die herfst maar komen! 

Ben jij ook in je hoofd al bezig met herfst & kerst? 


0 reacties:

Een reactie posten