Mini album: receptenboekje met Happiness is Homemade

Hoewel ik een groot fan ben van mini albums was dit een uitdaging. Ik ben aan de slag gegaan om er een mini receptenalbum van te maken.Ik heb de tabbladen allemaal een thema gegeven, voorgerecht, hoofdgerecht, nagerecht, toetjes, smoothies en als laatste drankjes. Ik heb er een notitieboekje bij gedaan met gaatjes op de juiste plek zodat de persoon aan wie ik hem geef zelf de recepten kan noteren. Doordat de ringen geopend kunnen worden kan je er makkelijk pagina’s aan toevoegen. Het notitieboekje heb ik versierd met embellishments die ik nog over had uit de kit. Mijn minialbum zal vanaf september te bewonderen zijn in de winkel in Almere! Mocht je zelf aan de slag willen met een recepten mini album, dat kan! Alle benodigdheden zijn te koop bij Scrapwereld

En ik ben nu ook wel eens benieuwd: wat is jouw favoriete recept van het moment? Deel je het met ons? 

Lieve groet

Marieke
2 reacties:

  1. Rogan Josh curry...had t al een hele tijd niet meer gemaakt....is zooooo lekker...als je recept wil dan hoor ik het wel 😉

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hij is leuk geworden Marieke!
    Mijn favoriete recept is voor engelse Scones natuurlijk:-)

    BeantwoordenVerwijderen