Ik ga op vakantie en neem mee...

Elk jaar gaat er bij mij veel te veel mee op vakantie. Wij gaan met de auto, en de afspraak is dat ik mijn scraptrolley mee mag en nog één klein tasje. Wij gaan altijd naar dezelfde plek in Zwitserland en ’s avonds vind ik het zo fijn om dan te kunnen scrappen. Tijdens mijn vakantie werk ik dagelijks aan mijn vakantiealbum en aan het eind van de vakantie heb ik dan ook vaak mijn album af. Mijn Selphy printer is  ook het eerste dat ik inpak als we op vakantie gaan. Zo kan ik gelijk aan de slag met mijn foto’s en hoef ik niet te wachten tot mijn foto's zijn afgedrukt.

Omdat we dit jaar naar twee verschillende plekken gaan heb ik ook twee keer mijn spullen in moeten pakken. Voor de week dat we naar Texel gaan neem ik de kit van Scrapwereld mee. Ik ga aan de slag met een minialbum en deze wil ik aan het eind van de vakantie af hebben.

Voor het eerst heb ik al mijn spullen goed gesorteerd. Ik ben een groot fan van toilettasjes en heb ze dan ook in allerlei soorten en maten. Mijn Versamagic inkt heb ik op kleur uitgezocht die bij de kit past, zodoende hoef ik ze niet allemaal mee te slepen. Een clearblok erbij en een tasje is ingepakt.


De toilettasjes zijn ideaal om te gebruiken. In de ene zitten mijn schaar en lijm, in een andere letterstickertjes. Zo heeft elk tasje zijn eigen inhoud en weet ik snel iets te vinden.

Papier is altijd lastig om netjes mee te nemen. Deze keer neem ik mijn scrapbook papier mee in een plastic bak waar precies 30x30 vellen in kunnen. Deze past dan ook weer in mijn trolley. Verder een paar favoriete ponsen en mijn spullen zijn gepakt.

Ik ben benieuwd of jullie spullen meenemen op vakantie?

Lieve groet,

Marieke

0 reacties:

Een reactie posten