Happy Birthday Boy!

Wat doe je met zó veel leuke odds & ends in een pakje en kleurige matte sprinkles? Juist! Die doen het perfect samen op een vrolijke verjaardagskaart!Ik werd voor deze kaart geïnspireerd door Courtney, en maakte er een soort scraplift van.  

Voor het maken van deze kaart sneed ik een vel designpapier uit de 'Dragon tails' kit van Doodlebug op maat: 4 bij 8 inch. 

Deze heb ik daarna dubbel gevouwen, zodat ik een dubbele kaart kreeg. Vervolgens sneed ik een stuk uit oranje dotted vellum van 4x4 inch, en hierin sneed ik een ronde uitsparing. Deze 'overlay' kwam bovenop het designpapier, waardoor je langs de randen een 'vervaagde' print ziet, en in het midden een ronde felle kleuren met vrolijke verjaardagsmutsen, taartjes, ijsjes en cadeautjes. 

Uit het 'odds & ends' pakje koos ik een vrolijke draak met twee verjaardagsmutsen op zijn hoofd. Deze kwam in de cirkel als eyecatcher. Daaronder een sticker met de tekst 'Birthday Boy', van het stickervel uit de collection kit en ik plakte de vrolijke matte sprinkels langs de rand van de cirkel. 


Het uitgesneden vellum-cirkeltje plakte ik aan de binnenkant van de kaart, met een taartje uit de 'odds & ends' ephemera pack van 'Dragontails'.


Tot slot op de rechterkant een stukje cardstock om felicitaties en een verjaardagswens op te schrijven en klaar is de kaart! 

Wie zou hier nou niet vrolijk van worden? 

0 reacties:

Een reactie posten