Happiness is... Dunkin Donuts!

Vandaag de eer om mijn Project life pocket page pagina te laten zien.

Je maakt mijn dochter super blij met het eten van een Donut bij Dunkin Donuts. Ze turnt op zaterdag en als ik haar daarna ophaal rijden we er meestal even langs. Eerst kijken welke donut het wordt en daarna lekker oppeuzelen. Ik vond het papier van Echo Park Happiness is homemade met de frisse kleuren dan ook perfect bij deze foto’s passen. 

 
Het super leuke washi tape van Doodlebug bevat donuts en dat was natuurlijk meteen een super match om erbij te gebruiken.

De enamel dots van Doodlebug met het thema cake en donuts was natuurlijk niet te weerstaan. 

Voor deze pagina heb ik eerst een indeling gemaakt in mijn page protector. Toen ik klaar was met de grote page protector had ik nog een paar foto's over die ik graag wilde gebruiken. Het waren er alleen te weinig voor nog een grote pagina. Ik heb dat opgelost door een rand van de 12x12 page protector af te snijden. Zo krijg je een speels effect in je album.

Een vakje heb ik opgevuld met wat sequins (glitters) en 2 hartjes die ik nog over had van de vorige kit. Ik hoop dat ik jullie weer heb kunnen inspireren en ben heel benieuwd naar jullie creaties.

Lieve groet, Marieke


0 reacties:

Een reactie posten