Favoriete creatieve tools van Linda


Wat zijn mijn favoriete creatieve tools? Och jee hebben jullie even… Ik ben echt van mening dat het hebben van de juiste creatieve kwaliteit tools het crea leven makkelijker maakt. Ik investeer daar dan ook graag in. Natuurlijk koop ik ook graag paperpacks en die cuts maar het liefste koop ik toch mooie tools waar ik lang plezier van heb. En welke tools heb ik dan zoal al zal je je nu afvragen.

Nou hier komen ze dan:Tonic snijmachines. Ja,
je leest het goed ik heb er meerdere. Ik heb namelijk de kleine maat en de grote 12 inch super trimmer. Ik heb lang gezocht naar de juiste snijmachine. De meeste sneden niet mooi recht af of de messen waren na twee keer gebruiken al bot. Maar sinds ik de tonic snijmachines heb ben ik zeer tevreden. Ik zorg wel dat ik extra reservemesjes voor de Tonic op voorraad heb voor het geval dat, maar tot nu toe zit die verpakking nog steeds dicht.De Fuse tool is bij mij echt onmisbaar omdat ik dol ben om het maken van shaker pockets. En met de leuke extra fuse tips erbij kun je ook leuke effecten aanbrengen op je shakers en pagina’s. Het is wel een tool die je even onder de knie moet krijgen, maar als je eenmaal weet hoe die werkt dan is het zeer verslavend.
Toen ik de We R Memory Keepers tab punch board voor het eerst zag was ik niet direct enthousiast. Tot de dag ik deze een keer mocht lenen van Wendy. En jeetje wat kun je er leuke dingen mee maken. Als je een beetje creatief denkt kun je het op veel manieren gebruiken. Nu dus echt onmisbaar in mijn tools collectie.
Een tool die ik sinds kort aan mijn collectie heb toegevoegd is de We R Memory Keepers corner chomper. Hiermee kun je twee verschillende maten afrondingen maken aan hoekjes. Hij gaat zo licht en kan zelfs door chipboard heen waardoor het voor mij echt een topper is met al mijn mini albums. De Simple Stories photo crops heb ik al een tijdje in mijn bezit. Deze vind ik zo makkelijk voor het knippen van al geprinte foto’s op maat van de Project Life page protectors.

 

Tja eigenlijk kun je niet zonder een goede schaar bij het scrapbooken. Ik heb deze grote schaar al een tijd in mijn bezit, alleen is de mijne roze van kleur. Tegenwoordig hebben ze een mooie teal kleur. De schaar ligt lekker in de hand en knipt super. Ik heb wel de afspraak dat niemand anders in huis deze schaar gebruikt. En dan als laatste wil ik toch wel de Silhouette Cameo benoemen. Deze is namelijk echt niet meer weg te denken uit mijn tools collectie. Wat kun je hier veel mee zeg! Van het snijden van leuke bestanden om 3D projecten te maken tot het zelf ontwerpen en printen van stickers. Er kan echt zoveel mee en ik heb zelf nog niet eens alles uitgeprobeerd. Het is wel even een flinke aanschaf maar het zeker dik en dwars waard. Dus mocht je nog een kerstcadeau zoeken voor jezelf? Zet deze dan zéker op je lijstje! 
Nou dit was dan een kleine kijk in mijn tools collectie. Uiteraard heb ik nog wel meer tools die ik erg handig vind maar voor nu laat ik het even bij deze lijst. Ik ben erg benieuwd welke tools jullie in je collectie hebben. 

Wat is jouw nummer 1 onmisbare tool bij het scrappen? 

Liefs, Linda

0 reacties:

Een reactie posten