Doodlepop Donderdag: de leukste doodle pops op een rij

Een van die dingen die regelmatig in mijn mandje belanden bij Scrapwereld zijn de Doodlepops van Doodlebug. Ken jij ze al? We zetten de leukste voor je op een rij.

Wat zijn Doodlepops? 
Doodlepops van Doodlebug Design zijn cardstock stickers. Iets dikkere stickers, meestal tweelaags, op een foampje waardoor ze extra 'oppoppen' op je scrapbook layout of kaartje, wat een leuk effect geeft.

Het merk Doodlebug staat bekend om zijn vrolijke designs in zoete en heldere kleuren. Meestal zijn de Doodlepops kleine illustraties die je als embellishment kunt toevoegen aan je scrapbook layout, kaart of mini album.

De leukste Doodlepops op een rij:


Het bekende Hippie Volkswagen T1 camper busje!


Helemaal hot: de unicorn! In het Nederlands: de eenhoorn. Een magisch wezen dat tot de verbeelding spreekt, maar wat natuurlijk ook gewoon superlief is om in je layout of op je kaart of project te gebruiken. Té schattig toch? Gewoon verkrijgbaar bij Scrapwereld voor maar € 1,95!


Er zijn ook mini doodle-pops, bijvoorbeeld deze lieflijke vogeltjes of hartjes.Natuurlijk bedient Doodlebug ook de liefhebbers van stoere designs, met  bijvoorbeeld dit aapje, maar ook de giraffen  en andere dieren Doodlepops uit de lijn 'At the Zoo'  En zit je met je hoofd al bijna bij kerst? Kijk dan eens naar de nieuwe Doodlepops uit de kerstlijn 'Milk & Cookies'!

Ooh jongens en dit is pas een heel kleine greep uit al die leuke doodlepops. Ze kosten ook maar € 1,95 per stuk. Klein prijsje voor een groots effect!

Bestellen kan via www.scrapwereld.nl (kijk onder het merk 'Doodlebug') of kom gezellig langs bij de winkel in Almere.

1 reacties:

  1. Ik wist inderdaad niet wat het precies was dus blij met deze uitleg. Bedankt!

    BeantwoordenVerwijderen