Document Life Pages : Home is where my cat is!

Inmiddels heb ik al een flinke slag geslagen in de Kitten Smitten kit. Ik ben blij verrast hoeveel leuke projecten je eigenlijk kan maken met 1 paperpack kit. Ik heb nu al 2 mini albums en een shadowbox gemaakt en nu heb ik dan ook nog eens 8 Document Life pagina’s gemaakt. En wel in mijn favoriete maatje 8 x 8 inch .

Ik heb een album en page protectors van Doodlebug gepakt en heb van ieder Design eentje uit gehaald en ben toen aan de slag gegaan. Ik ben eerst gaan kijken wat voor papier ik nog had dat ik kon gebruiken en daarna ben ik gaan tellen hoeveel foto’s ik ongeveer moest uitprinten.

En daarna begon het leukste gedeelte, het decoreren van de pagina’s. Ik hou zelf van simpele pagina’s zodat de foto’s nog altijd de hoofdaandacht hebben maar dat het wel omgeven is door wat leuke designs. En uiteraard moeten er hier en daar wat plekken zijn om later journaling aan toe te voegen.
Ik ben helemaal blij met het eindresultaat. En ik heb nog steeds wat restjes papier en een aantal die-cuts en stickers over dus ik denk dat ik binnenkort ook nog een plannerpagina en wat kaartjes ermee ga decoreren. En als er dan nog wat over is gaat de rest in de speciale knutselbak van onze dochter.

Voor nu wens ik jullie een fijne dag en ik hoop dat jullie het leuk vonden om ook eens Document Life pagina’s van mij te zien.

Liefs,  Linda

0 reacties:

Een reactie posten