Adventure 'At the Zoo'


Zoals je in mijn mini-album al hebt kunnen zien, heb ik genoeg Artis dierentuin foto’s. Maar ik ben ook nog naar een andere dierentuin geweest! Ook die foto’s waren het scrappen zeker waard, en daarom heb ik vandaag een scrapbook lay-out met jullie te delen. Laatst ben ik met mijn vriend naar Safaripark Beekse Bergen geweest, en toen hebben wij alle safari routes gedaan. Inclusief de bootsafari! Ik vond dit een leuk moment om een foto van ons apart te maken, want hoe vaak gebeurt dat nou eigenlijk? Omdat deze foto’s erg goed bij elkaar pasten heb ik besloten deze op 1 lay-out te scrappen.

Ik ben begonnen met het matten van mijn foto’s op een vel papier uit de paperpack 'At the zoo' van Doodlebug. Dit papier had een leuk groen patroon, met allerlei bladeren. Daarna heb ik de foto nogmaals gemat, maar dan op een simpele bruine cardstock

 Al snel begon ik met het heen en weer schuiven van mijn embellishments. Ik wist gelijk dat het woord “Adventure” mijn titel werd voor deze lay-out. Maar voor de rest was ik eigenlijk nergens zeker over, het bleef zo wit! Heb jij dat ook? Nadat ik nog eens goed door mijn kit ben gegaan bedacht ik mij opeens dat ik het oranje vellum een perfecte achtergrond zou vormen. Voor de hele pagina was hij absoluut te druk, maar tot de helft kon prima! 

 

Toen ging het embellishen ook opeens snel, wat zebra washi onder de titel, en dan een cluster van de Doodlebug stickers uit de paperpack bij mijn foto. Ik knipte een driehoekje uit het woordstripje om het er net iets anders uit te laten zien dan het groene woorstripje eronder. Ik maakte de cluster af met het leuke zebra hart, om het zebra patroontje weer terug te laten komen. Het hartje heb ik “3D” gemaakt, door het op mijn lay-out te plakken met foamdots. 


 

Natuurlijk konden de mooie matte sprinkles niet ontbreken! Van bijna alle kleuren eentje, in 2 verschillende groottes. Omdat ik tussen het hartje en de lay-out iets ruimte had, kon ik 1 Sprinkle daar mooi onder schuiven.

En dit was al weer mijn lay-out! Scrap jij ook je eigen foto’s met bijvoorbeeld een dierentuin kit?

0 reacties:

Een reactie posten