Wat schrijf en plak je in een Travel Journal?

Ik ga op vakantie en ik neem mee… Mijn travel journal! En om eens een variatie te maken op het lijstje met producten die ik meeneem zal ik vandaag met jullie wat ideetjes delen die je kan toevoegen in je travel journal!

Ik gebruik mijn travelers notebook als travel journal, maar je zou het ook in een klein scrapbook album of zelfs los notitie boekje kunnen doen! Hier wat inspiratie. Lijstjes die je in je Travel Journal zou kunnen maken: 

 • Things to pack 
 • Places to go 
 • Places to eat 
 • Things to do 
 • Summer bucket list 
 • Boodschappen lijstje 
 • Mensen die we hebben ontmoet 


Dingen die je in je travel journal zou kunnen plakken:
 • Gedroogde bloemen 
 • Thee labels 
 • Servetjes 
 • Visite kaartjes 
 • Tickets 
 • Kaarten 
 • Flyers 
 • Etiketten van eten/drinken 
Natuurlijk heb ik zelf een aantal leuke stickervellen gekocht om te gebruiken in mijn travel journal! Blijkbaar vind ik de Echo Parc lijnen voor de zomer helemaal leuk.

Ik heb namelijk het GO. SEE. EXPLORE. 12x12 stickervel meegenomen uit de winkel. Leuk voor het documenteren van je daadwerkelijke reis.

Daarnaast heb ik ook een stickervel meegenomen van de summer fun en de summer dreams lijn!

Ik heb erg veel zin om mijn travel journal in te gaan vullen! Deze lijstjes zullen in ieder geval niet ontbreken.

Fijne vakantie!

Liefs,

Marloes

0 reacties:

Een reactie posten