Vrolijk vakantie album op 6x8


Deze week wil ik jullie het eerste deel van mijn 6x8 album laten zien. Mijn meest favoriete onderdeel op het gebied van scrappen. Je kan mij niet blijer maken dan aan de slag te gaan met een album. Omdat het maken van een album best veel tijd in beslag neemt plaats ik vandaag het eerste deel van het album. De rest van het album komt eind augustus op het blog voorbij. Tevens komt er dan een filmpje van het totale album.

Ik wilde jullie graag laten zien dat je met een collection kit in een bepaald thema ook prima iets heel anders kan maken.Het collection pack van Echo Park Happiness is homemade is een lijn gericht op bakken en koken. De vrolijke kleuren spraken mij enorm aan en ik zag meteen dat ik er een vrolijk vakantie album van kon maken.
Naast de producten die ik in de unboxing van 'Happiness is Homemade' heb laten zien, heb ik een aantal producten extra gebruikt:

Album
Page protectors
Emphemera

Verder heb ik nog het 6x6 paperpad gebruikt, washi uit mijn eigen voorraad en dots.


Wil je ook aan de slag met zo'n leuk album? Alle spullen zijn natuurlijk verkrijgbaar bij Wendy in de winkel.

Lieve groet,

Marieke


0 reacties:

Een reactie posten