Video: Kitten Smitten van Doodlebug Design


Het is Juli en tijd voor een nieuwe kit. Deze keer hebben wij allemaal een andere inhoud en kunnen wij jullie dus genoeg inspireren met allerlei mooie en leuke creaties.

Ik mag deze zomer aan de slag met de Kitten Smitten lijn van Doodlebug.

Nu hebben wij twee Ragdoll katten thuis en ben ik dus helemaal enthousiast over deze kit.Ik heb ook al gelijk een aantal leuke projecten in mijn hoofd. Maar het leek mij leuk om jullie eerst wat beter te laten zien wat er precies allemaal in de kit zit. In deze video dus een uitgebreide kijk in mijn kit:


Wat ik nu zo leuk vind aan deze kit zijn de zachte kleuren en schattige plaatjes. En ik ben sowieso weg van Doodlebug als merk, omdat hun kwaliteit papier erg goed is. Je kunt er mooie tabbladen van maken in een planner, 3D-projecten en ook mooie kaarten.

En de die-cuts pakjes zitten altijd zo bomvol dat je met 1 paperpack en een pakje die-cuts echt enorm veel kan maken. Ik kijk dus erg uit om ermee aan de slag te gaan en hoop jullie weer genoeg te kunnen inspireren.

Tot volgende week.

Liefs Linda

0 reacties:

Een reactie posten