Verjaardagskaart met 'At the Zoo'

Voor de maand Juli mag ik werken met de "At the zoo" lijn van Doodlebug Design. Vorige week kon je al in mijn video zien welke producten ik gebruik. Als 1e project heb ik een verjaardagskaart gemaakt voor een tweeling die binnenkort hun 1e verjaardag viert!Voor deze kaart gebruik ik een rechthoekige ondergrond van wit cardstock. Als 1e laag heb ik bruin cardstock gebruikt, en deze heb ik 0,5 centimeter kleiner gesneden dan de witte basis. Daar boven op heb ik een vel uit het 12 x 12 paperpack gebruikt. Dit papier heeft schattige slingerende aapjes, met banaantjes en lianen. Ook dit papier is weer 0,5 centimeter kleiner dan het bruine papier.


Omdat het achtergrond papiertje al wat aan de drukke kant is, heb ik besloten niet te veel embellishments toe te voegen. Ik heb een stukje wit cardstock gesneden, en deze aan de linker kant gescheurd. Dit geeft een stoer effect. Dan heb ik een sticker van het 12 x 12 paperpack stickervel gebruikt, hierop staat "happy birthday". Dan heb ik een diecut banaan gebruikt om iets meer geel toe te voegen. Ook een matte enamel dot (sprinkle) linksboven de sticker kon ik niet laten.

Hopelijk hebben jullie wat inspiratie opgedaan van mijn project. Ik vind de Doodlebug lijnen erg leuk om te gebruiken voor kaartjes!

Waar gebruik jij de Doodlebug lijnen voor?


0 reacties:

Een reactie posten