Travelers Notebook voor de thuisblijver

Ik ga dit jaar niet op vakantie. We zijn een half jaar geleden verhuisd naar een prachtig huis, dat we volledig hebben verbouwd en nu is het geld op! We gaan genieten van ons nieuwe huis en hebben sinds kort een terras in de tuin gemaakt. Heerlijk, hoef dus helemaal niet weg.

Wat daarvan ook heerlijk is, is dat ik niets hoef in te pakken en mee te slepen van mijn scrapspullen. Ik kan gewoon gaan scrappen wanneer ik wil aan mijn eigen plekkie. Dat is pas echt vakantie.

Natuurlijk gaan we met gezin ook leuke dingen doen, veel dagjes weg, maar ik kan dan met de gemaakte foto’s direct leuke layouts maken. Zo heb ik eindelijk een prachtig zomeralbum aan het eind van de zomer, in plaats van eind van de winter.Dit keer heb ik besloten mijn zomeralbum in een Travelers Notebook te maken. Dan kan ik direct een journal maken van de dingen die we meemaken en de betreffende foto’s ’s avonds toevoegen. Ik ben sinds kort verslaafd aan mijn TN. Je kan er alles mee… Scrappen, PL kaartjes gebruiken, embellishments toevoegen, met water/acryl verf en NUVO kliederen, tekenen enzovoort. Je kan het zo gek niet bedenken.


Met de ontzettend leuke lijn van Summer Fun Collection Kit met bijpassende enamel dots kan ik al heel veel pagina’s in mijn travelers notebook vullen. Wie mij goed kent weet dat ik niet zonder NUVO kan. Ik heb alle kleuren, dus kan prachtig de bijpassende kleuren uitzoeken. Licht roze, geel, groen, donkerroze en blauw. Je kan mooie druppels maken, hartjes, streepjes, sterretjes, spetters, kaartje omranden, etc.

Als achtergrond 'on the go' gebruik ik vaak Versamagic of Memento inkt.

Versamagic is fantastisch om mee te stempelen. Het blijft als het ware een beetje op je papier liggen en geeft een soort reliƫf. Dat is erg handig voor in je travelers notebook, omdat gewone stempelinkt vaak doordrukt op de andere pagina. Ik gebruik ook veel stencils, wat een leuk en speels effect geeft. NUVO heeft ook (glitter) pasta, welke je perfect kunt gebruiken met je stencils.

Enfin… ik ga dus beginnen in mijn vakantie, die start vanaf 4 augustus en dan drie weken lang. Ik zal regelmatig foto’s plaatsen op facebook en instagram. Ik zal hier ook de producten noemen die ik gebruik. Ik hoop een volle TN te hebben na die drie weken. Ik sta ALTIJD open voor tips. Leuk leuk leuk! Houdt mij dus in de gaten.

Veel liefs van Edith

0 reacties:

Een reactie posten