Travelers Notebook pagina met 'Happiness is Homemade'


Hebben jullie dat nou ook? Dat de tijd voorbij vliegt? Er is alweer een maand voorbij en dat betekent dat het DT team weer aan de slag gaat met een nieuwe kit.

Ik ga aan de slag met de collection kit van Echo Park 'Happiness is Homemade'.

Wat een ontzettend vrolijke kleuren zitten in het pakket. Ik zal er deze maand mee laten zien hoe ik het heb gebruikt.

Om te beginnen heb ik een pagina gemaakt in mijn Travelers Notebook. Ik heb een lekker kopje koffie gehaald en ben eens gaan zitten om mijn planning te gaan maken. Daar moest ik natuurlijk een pagina van maken in mijn TN.Ik ben begonnen om onder mijn foto een mat te maken met het ontzettend leuke tape van Doodlebug. Washi tape met donuts en Washi tape met koffiebekers. Toepasselijker kan niet :-)

Hierna heb ik de foto gemat op een stukje roze/rood cardstock. Ik heb hiervoor het bijpassende paperpack van Echo Park Paper 'Summer Fun'  gebruikt. Dit cardstock matcht super goed bij de lijn die ik heb gebruikt

Hierna heb ik uit de kit banners geponst, hiermee heb ik een cluster gemaakt aan de rechter bovenzijde van de pagina en in de linker onderzijde. De sticker heb ik gevraagd bij de Dunkin Donuts.
Ze keken me wel vreemd aan.

Hebben jullie dat ook wel eens als jullie iets vragen om te gebruiken bij je scrapprojecten?
Hierna heb ik een lijntje getrokken met een fineliner en een stukje tekst geschreven. Omdat ik de pagina iets te wit vond heb ik met Versamagic inkt een beetje gespeeld en de pagina wat gekleurd.
Ik hoop dat ik jullie weer heb kunnen inspireren, tot volgende week.


Lieve groet,

Marieke


0 reacties:

Een reactie posten