Space Academy scrapbook layout

Dit keer een Scrappagina met het thema Ruimtevaart. Er is zoveel vanuit dit pakket 'Space Academy'. Super ephemera, prachtig papier en prachtige PL kaartjes. Daarnaast mag de NUVO natuurlijk niet ontbreken. 

 
Mijn zoon is stapelgek op ruimtevaart – lees Starwars en andere leuke space films en spellen - en hij verkleed zich ook graag. Dit keer waren we een paar dagen in de Efteling, maar daar hadden we geen verkleedkleding mee. “Geen probleem, mam”, riep mijn vent. Hij pakte de autosleutels van tafel, ging op pad en kwam zo’n vijf minuten later binnen met z’n vest. “Kom je mee naar buiten, mam” riep hij “en neem je fototoestel mee”. Ik snelde achter hem aan met mijn iphone in de fotostand en zag hem daar staan met zijn vest over zijn ogen. Wat hilarisch, hij had het toch weer voor elkaar. “Ik ben Han Bolo” riep hij hard, fieeeewwww, daar ging hij. De vakantie was heel erg gezellig, mede dankzij Han Bolo.  

Voor deze layout heb ik glitter Nuvo gebruikt en vooral veel van de kit zelf. Met die foto’s van mijn Han Bolo is dit een prima layout geworden al zeg ik het zelf. De herinneringen kwamen weer boven en met een grote glimlach sloot ik deze pagina af.

Liefs, Edith

0 reacties:

Een reactie posten