Show & Tell 'At the Zoo' collectie

Vandaag is het weer dinsdag, mijn upload dag! Voor vandaag betekent dat een Show & Tell van de producten waar ik in Juli en Augustus mee mag werken. Kijk je snel mee naar de video?Wat een mooie kit is dit toch! Perfect voor alle dierentuin foto's die ik de afgelopen tijd heb gemaakt. Natuurlijk heb ik de linkjes in de Scrapwereld webshop voor jullie bij elkaar gezocht:

Gehele "at the zoo" collectie.

12*12 paperpack

Matte sprinkles
Washi tape zebra
Sprinkles vellumAlphabet stickersOdds & ends (diecuts) - In het najaar weer beschikbaar. Hou de site in de gaten!Mini album: Alleen te koop in combinatie met workshops
Ik kan niet wachten om met deze leuke kit aan de slag te gaan, genoeg dierentuin foto's om te documenteren!

Koop jij wel eens een hele collectie in 1 keer?

0 reacties:

Een reactie posten