Scrapprojecten wensenlijstje


Naast dat ik de projecten maak voor het designteam van Scrapwereld, heb ik ook nog een aantal andere projecten klaar liggen.

Ik dacht dat het misschien wel leuk was om jullie te laten zien wat er ook nog ligt te wachten.

Turnen is de lust en leven van mijn dochter, ze is 9 jaar oud en turnt 9 uur per week. Ze heeft dit jaar meegedaan aan de landelijke N3 wedstrijden en doet het daar goed. Elke keer als ze wedstrijden heeft, worden er foto’s gemaakt en die moeten natuurlijk gescrapt worden.

Helaas is er nog geen speciale lijn voor turnen op de markt. Ik heb dan ook gekozen voor de lijn Posh gecombineerd met Faith van Simple Stories. De faith lijn staat in het teken van het geloof, niet iets waar je meteen aan denkt als je turn foto’s gaat scrappen, maar omdat de kleuren zo mooi bij het turnpakje passen ben ik hiervoor gegaan. Tevens weer een uitdaging om een kit met een thema een andere wending te geven. Out of the box denken! 


Ook heb ik de zomerse lijn van Echo Park aangeschaft deze kon ik echt niet laten liggen. Mijn 2e zomeralbum ga ik hiermee maken. 

 

Jullie zien het, veel dingen die ik op de planning heb staan.

Ik ben benieuwd wat er op jullie bureau nog ligt te wachten om gescrapt te worden.

Lieve groet,

Marieke

0 reacties:

Een reactie posten