Pocket page pagina met de Space Academy Collection kit


Na het unboxen van onze nieuwe DesignTeam-kit zag ik een challenge! Het ruimtevaartproject! Laat nou net de actie van André Kuiper bij de AH van start gaan. Ik kon mijn lol op. Ik had grote plannen met de plaatjes, maar toen ging ik aan de slag. Wat een leuk pakket! Ik hoef helemaal geen AH plaatjes te gebruiken. Ik kon mijn inspiratie goed kwijt.Ik heb mijn Nuvo gebruikt om de benen van de robot wat meer glans te geven. Een robot glanst tenslotte altijd door zijn stalen torso. De kleuren zijn heerlijk speels en passen prima bij de activiteiten van mijn zoon. Hij vindt het namelijk heerlijk om te karten, te bouwen, met wetenschap bezig te zijn, maar vooral gamen vindt hij GE-WEL-DIG! Ruimtespellen, Apocalipses, Starwars en Battlestar Galactica.
Ik ging op zoek naar foto’s, heb mijn Selphy aangesloten en ben gaan printen. Daarnaast ging ik op zoek naar leuke ideeën om mijn PL pagina compleet te maken.

Op het kaartje aan de linkerkant wilde ik het zonnestelsel iets pimpen. Dus bedacht ik gele rondjes te ponsen. Dat vond ik eigenlijk niet 'spacy' genoeg, dus ponste ze nog eens, met een kleine ronde pons op prachtig glitterpapier


Soms hoef je niet veel te doen om een indruk achter te laten. Zeker als je een druk kaartje gebruikt, kan je door middel van een paar leuke woorden al genoeg zeggen. Dat houdt het ook rustig.

Kortom een heerlijke eerste kit-layout gemaakt en veel inspiratie opgedaan.0 reacties:

Een reactie posten