Oeps, vergeten!

Tja, dan zit je in een design team en krijg je een prachtig mooi pakket mee naar huis om de mooiste layouts te kunnen maken. Heel fanatiek wezen uitpakken en alle mooie spullen bewonderen en – pietje ongeduld dat ik ben... direct beginnen. Vergeet ik dus helemaal een unboxing te doen. Unboxing is hot heb ik gemerkt. Ik zelf vind het niet zo bijster interessant, ik vind het zelf namelijk veel leuker om de spullen zelf allemaal voor het eerste te zien, vast te houden etc. Maar mijn Design Team maatjes vinden het wel geweldig, dus ik beloof het... de volgende keer een prachtige unboxing blog (of misschien wel video) van mij...

Mijn unboxing foto:Nu kunnen we makkelijk gaan unboxen, want alle producten die ik van Scrapwereld heb ontvangen kan je terugvinden via de volgende link: DT Kit juli 2017

Zoals jullie weten plaats ik best nog wel eens wat op Facebook (#edith pimpel of pimpelicious) en Instagram @edithvd1. Ik ben daar nog erg nieuw in. Nu had ik laatst een training social media gevraagd... Nou, dat heb ik geweten. Ik bén niet alleen de oudste van ons designteam, maar ik vóelde me ook de oudste. Nou, dan doe je gewoon dat, en dan doe je @ hier, en # daar en dan moet het goed komen. Oh ja, je kan ook nog taggen?!? @#@#... eh.. Oefff dat was best een kluif, maar ik krijg het al steeds beter door. Denk ik.

Ik wil graag nog veel leren. Niet van het scrappen, maar bijvoorbeeld video’s opnemen (vloggen heet dat geloof ik). Dat wordt een ander kunstje, maar ik weet dan Linda(@misslizzy) en Marloes (@thedutchscrapper) er al veel ervaring mee hebben. Dus ook dat mag ik vast van ze leren. Tot snel! Wie weet met een filmpje? ;-)

1 reacties:

  1. zalig packet....met mijn jongen hier zou dat goed van pas komen :-) *jaloers*

    BeantwoordenVerwijderen