Mini album dierentuin met 'At the Zoo'

Het was een uitdaging voor mij, maar het is gelukt! Hierbij toon ik, met trots, mijn dierentuin mini-album! Begin mei ben ik, samen met het gezin van mijn vriend, naar Artis geweest. Gelijk toen ik hoorde dat we een mini-album gingen maken wist ik dat ik het als cadeautje aan zijn moeder zou geven, als bedankje en leuke herinnering!

Ik heb 8 foto’s geselecteerd voor dit mini-album, de foto’s variëren van gekko’s tot pinguïns.Steeds heb ik gekozen om 1 papier over de gehele achtergrond te plakken, en met 1 papier de foto te matten. Daarna is het embellishment tijd! Vaak hadden de dieren een diertje in de Odds & Ends, maar niet altijd.. Dat geeft niets; dan bedenk ik gewoon iets anders. Ook heb ik het stickervel van Doodlebug veel gebruikt.De flamingo pagina is mijn favoriet! Hoewel ik in de achtergrond een zebra patroon heb gebruikt, is er geen zebra te bekennen. Het roze contrasteert mooi met het zwart-witte. Naast een diecut uit het Odds & Ends pakje heb ik ook Snap stickers gebruikt.Omdat dit boekje een bedankje was, wilde ik op de laatste pagina wat schrijven. Ik heb dit gedaan doormiddel van een flapje. Ik heb een cut apart vel gebruikt uit de paperpack en deze op een bruin vel geplakt. Op de binnenkant van de flap heb ik wat geschreven, en daaronder nog wat extra versiering.

Hoewel het een uitdaging was, heb ik erg genoten van het maken van dit Mini-album. Ik vind het een heerlijk formaat, en je bent relatief snel klaar. Na 1,5 dag heb je gelijk resultaat, en dat maakt het leuk!


Maak jij ook mini-albums?

0 reacties:

Een reactie posten