Kijkje in mijn scrapkamer


Wat ik zelf altijd erg interessant vind om te zien, is de plek waar iedereen scrapt. Wat ligt er op het bureau, wat zit er in de kast? Met welke producten werkt iemand en hoe is dat (on)georganiseerd in de kast?

Vind jij dat ook leuk? Mooi! Want ik dacht: laat ik je ook eens mijn scrapkamer zien! De plek waar ik al mijn Scrapwereld Designteam layouts maak (en vele andere layouts en projecten).

Als je binnenkomt in mijn kamer, heb je rechts van de deur mijn bureau. Mijn werkplek, waar ik schrijf en alle dingen op de computer doe. Een plekje met weinig poespas, want in die laptop zit al genoeg afleiding op het wereldwijde web. 


Maar als je je omdraait...  kom je eerst mijn 5x5 vakkenkast tegen vol met bakken en albums. Mijn favorieten zijn de faux leather albums, deze blijven gewoon zó mooi van kwaliteit, hoe vaak je ze ook in je handen hebt. 


In de bakken heb ik al mijn scrapbookpapier zitten. Ook heb ik een bak met page protectors, ponsen, stempels & inkt, stencils en lijm. En nog een paar bakken waar knutselspul van de kinderen in zit. 

En daarna... 
Kijk je tegen mijn creatieve bureau aan. Een grote happy mess!

In de hoek heb ik mijn printer staan en mijn Selphy fotoprinter (onder die stapel scrapvellen...)

Kijk maar: hij staat er echt!

Op mijn bureau staat een statief, die ik gebruik met filmen, en een daglichtlampje voor in de avond of op donkere dagen.

Op mijn bureau staan verder allemaal bakjes met mijn meestgebruikte producten. 
Een sorteerbak met spulletjes van een collection pack waar ik recent mee werk. Mijn favoriete 6x6 stencils, stempels en stickers. 


Stazon inkt, een watermisters, scharen, lijm en nietmachine. 


En tot slot rechts in de hoek mijn bakje met Travelers Notebooks. Die gebruik ik als creatieve dagboeken. 

Oh! En mijn naaimachine staat sinds kort weer op mijn bureau. Die heb ik helemaal her-ontdekt als tool bij het scrappen. 

Nou dat was hem! Mijn scraproom-tour. 

Ik ben heel benieuwd wat je er van vindt, en of je dingen herkent? Of nieuwe ideeën opgedaan hebt.

Ik ga snel weer verder met scrappen, bedankt voor het lezen/kijken en tot de volgende keer!0 reacties:

Een reactie posten