Dragon Tails & Vikingen

Yes! Een nieuwe maand, een nieuwe kit. Deze zomer ga ik aan de scrap met deze leuke producten:


Dragontails dus! Vol draken en vikingen. Het is echt zo grappig, noem ik in mijn unboxing video nog dat ik eigenlijk niets heb met vikingen... komen mijn ouders de dag erna terug van vakantie in Noorwegen en hebben ze een vikinghelm en viking sleutelhanger voor de kinderen meegenomen als souvenir! Echt té toevallig. En nee, ze wisten niets van deze kit af. Maar yes! Ik had een excuus om iets met de vikingen te doen op een scrapbookpagina.


Het is een Project Life pagina op het formaat 8x8 inch geworden. Ik heb hiervoor een page protector gebruikt van Doodlebug design met de naam 'Bumblebee'. Een indeling met vier vakjes van 4x4 inch (ongeveer 10x10 cm).

Hiervoor heb ik het designpapier uit de collection kit van Dragon Tails op maat gesneden en de foto's gemat op een designpapiertje.

Daarna heb ik gekeken welke elementen uit de ephemera pack (odds & ends) en welke stickers van het grote stickervel ik wilde gebruiken. Dat werden de vikingboot en een schattig viking mannetje met zo'n helm als mijn kinderen hebben gekregen. Dat vond ik er wel mooi bij passen.
De stickers met 'fun' en 'happy' zaten op het grote stickervel in de collection kit van Doodlebug's Dragon Tails.  


Voor mijn journaling heb ik een stukje wit cardstock op maat gesneden.

En voor de titel en het woordje 'tnx' gebruikte ik de Teensy type cardstock stickers in de kleur 'tangerine'.

Heb je nou ook (n)iets met vikingen? Blijf me dan volgen deze maand (elke vrijdag), want er zit nog veel meer mooi papier in deze kit, waar je ook niet-viking-projecten mee kunt maken. Ik laat je graag de diversiteit zien en dat je je niet moet laten weerhouden door een thema van een kit ;-)

Tot volgende week!

Liefs, Peet


0 reacties:

Een reactie posten