Travel journal page van Marloes

Hello France! Vandaag deel ik met jullie mijn laatste project van juni. Voor dit project heb ik gebruik gemaakt van mijn Travelers Notebook. Ik ga bijna op vakantie, naar Frankrijk, en voor mij hoort een travel journal echt bij de vakantie. Daarom besloot ik ook om alvast te beginnen met de mooie kleurtjes van deze kit.Voor deze pagina heb ik 2 grote (10 bij 15 cm) kaartjes gebruikt. Mijn favoriet uit de kit; de mintkleurige met gouden bloemen en een aqua-kleurige met een gouden hello. Het bloemen kaartje heb ik recht op de pagina geplakt, en van het hello kaartje heb ik een stuk afgesneden. Omdat ik een speels effect wilde vormen heb ik dit kaartje schuin op de pagina geplakt.Omdat ik later niet lang wil zoeken naar waarover deze Travelers Notebook insert over gaat, wilde ik op de 1e pagina een soort titel. France in mijn geval. Zo leest de titel eigenlijk hello france. Ik heb een geotag diecut uit de Project Life value kit gebruik, maar heb over het sterretje een grote witte enamel dot geplakt. Ik vond het sterretje niet goed passen bij de rest van mijn vormen. Ook heb ik rechtsboven het woord France wat enamel dots gebruikt.Om mijn pagina wat meer in balans te brengen wilde ik aan de bovenkant van het hello kaartje een embellishmentcluster maken. Ik gebruik hiervoor de blauwe bloem en een vlag-label uit de Project Life Value kit. Daarnaast nog een tiny word sticker van Simple Stories en wat enamel dots.

Ik heb veel zin om in mijn travel journal te beginnen!

Maak jij voor vakanties een travel journal?

0 reacties:

Een reactie posten