Station Groningen gescrapt!

Goedemorgen allemaal. Marloes hier vandaag, want het is weer dinsdag! Zoals jullie kunnen zien scrap ik op 8,5 bij 11 formaat, ik vind dit erg fijn, omdat ik dan niet zo veel wit heb op de pagina.


Op deze pagina gebruik ik een foto van mijn weekendje Groningen; het is een foto van Groningen station.

Het leek me leuk om van verschillende embellishments clusters te vormen, en deze dan als een soort ballonnetje aan de foto vast te maken. Op de foto hieronder zie je een embellishmentcluster van een ampersand (&-teken), camera van Doodlebug Design, en een woordsticker van Simple Stories.
Mijn 2e cluster heeft als middelpunt een acetate embellishment, en vorige week hebben jullie mijn trucje voor het vastmaken van dit soort embellishments al kunnen lezen. Dat trucje gebruik ik hier weer: ik plak gewoon een andere sticker of diecut deels ├│ver het acetate embellishment heen.Mijn 3e cluster is een kleintje, een lamp met wat (acetate) woordjes. Ik heb geprobeerd om zo veel mogelijk zachte kleuren te gebruiken uit de kit, dus mint, lichtroze, donkerroze en wit.Ik heb verschillende stukjes borduurgaren om kleine en grote brads heen geknoopt (leuke brads vind je hier: https://www.scrapwereld.nl/c-3036159/brads/). In plaats van borduurgaren kun je hier ook prima bakerstwine of lint gebruiken. Deze stukjes borduurgaren heb ik samen laten komen aan de rand van mijn foto. Mijn foto heb ik gemat op 2 Project Life kaartjes uit de kit.Omdat ik nog wat kleur miste linksboven heb ik een stukje van hetzelfde Project Life kaartje waar ik mijn foto mee gemat heb, een hoekje gemaakt. En een hoekje van het witte cardstock omgevouwen. Als laatste heb ik overal en nergens wat enamel dots geplakt voor wat extra details.
Ik hoop dat ik je weer heb ge├»nspireerd. Laat je het weten? 
0 reacties:

Een reactie posten