Spetteren met Versamagic

Vandaag laat Marieke jullie een pagina in haar travelers notebook zien. Sinds een tijdje zijn deze boekjes razend populair onder de scrappers.

Ik gebruik mijn travelers notebook vooral om leuke momenten tussendoor te scrappen. Je maakt redelijk snel een pagina en je hebt er slechts een paar kleine foto's voor nodig.Allereerst heb ik met de Versamagic inkt wat spetters gemaakt. Hiervoor doe ik een beetje inkt op een clearblok en dat verdun ik met water. Met een kwast spat ik druppels op het papier. Als dit droog is kun je verder gaan met je pagina.Ik heb een Project Life kaartje gebruikt en deze met washitape vastgezet. Nu kan de pagina opengeklapt worden en heb ik daarachter mijn journaling geschreven.

Om de pagina verder te versieren heb ik embellishments uit de Project Life kit 'Garden Party' gebruikt.


Ik hoop dat ik jullie weer wat inspiratie heb kunnen geven.
Tot volgende week!

Lieve groet, Marieke

0 reacties:

Een reactie posten