Snailmail van Project Life cards

Met Project Life kaartjes uit een value kit kun je nog veel meer dan pocket pages maken. Dat bewijst Marieke vandaag met haar creatieve snailmail!


Mijn scrapvriendinnetje is een jaar geleden verhuisd naar Engeland. Ik mis haar en onze gezellige scrapavondjes enorm! Vandaar dat ik een kaartje maakte om naar haar toe te sturen.

Ik heb aan de ene kant een pocket gemaakt waar ik de brief in kan schuiven en aan de andere kant een envelop waarin ik wat goodies heb gedaan. Ik heb om het flesje wat washi gedraaid zodat ze dit kan gebruiken. Vaak heb je niet een hele rol nodig en zo kun je het leuk verdelen.


Het kaartje heb ik gemaakt door twee 4x6 Project Life kaartjes aan elkaar te plakken met washi tape.


Het envelopje heb ik dubbel gevouwen en dichtgeplakt met de washi.

In dit filmpje kun je het eindresultaat live bewonderen:

0 reacties:

Een reactie posten