Project Life layout 'Weight Loss Adventure' van Edith

Edith is meer dan 50 kilo afgevallen! Wauw, echt complimenten! Supergoed gedaan, én natuurlijk een mooi onderwerp voor een nieuwe scrapbookpagina. Die staat vandaag in de spotlights:


Daar ben ik weer! Dit keer met een Project Life layout. Voordat ik begin zoek ik altijd eerst een layout uit met de Project Life page protectors. Er zijn er verschillende hoezen, maar deze indeling is eigenlijk mijn favoriet. De kaartjes die ik heb gebruikt zijn van Project Life Golden Theme Cardin combinatie met de Project Life Clear Foil Value kit.

Zoals jullie zien ben ik tussen de voor- en na-foto’s ruim 50 kilo afgevallen (inmiddels nog meer). Ik heb het goed volgehouden en als ik trek kreeg in iets dan ging ik scrappen.

Ik ben verliefd geworden op de drops en mousse van Nuvo, welke te bestellen zijn via Scrapwereld. Met de mousse en een stencil kan je prachtige effecten maken op je kaartjes.

Van de clear foil kaartjes heb ik er twee achter elkaar gezet. Dat geeft een soort 3D-effect. Erg gaaf. Met een wit kaartje erachter valt dit nog meer op. Ik ben gek op draadjes, goud, zilver en gekleurd. Ik draai deze om mijn kaartjes voor een speels effect. Daarnaast maak ik graag mini-layouts en gebruik daarvoor altijd diverse dingen, hier heb ik onder andere On Trend decoratieve brads gebruikt. Om het geheel af te maken heb ik met gouden letters mijn thema laten zien.


Ik hoop dat jullie dit mooi vinden. Laat je een reactie achter?

Veel liefs van Edith

0 reacties:

Een reactie posten