Mooie momenten vastgelegd: Moederdag!


Dit is Marieke's favoriete pagina van het jaar tot nu toe! De mooie momenten van Moederdag vastgelegd in een Project Life layout.


Ik heb de pagina gemaakt met page protector Design A, verkrijgbaar van verschillende merken, zoals Becky Higgins, Echo Park of Simple Stories. . Deze hoes gebruik ik het meest in mijn Project Life projecten. Ik maak alle foto's met mijn telefoon en merk dat ik daarbij het meest verticale (rechtopstaande) foto's maak. Met dit design page protector kan ik dan nog alle kanten op.

De kaartjes en embellishments die ik hier gebruik, komen uit de Project Life value kit 'Garden Party'. De hartjes komen uit deze mooie washi tape van Doodlebug Design. Mijn foto's druk ik zelf af met de Selphy printer, dan kan ik lekker snel aan de slag. Ik trek graag een randje om de kaartjes met een zwarte fineliner om net wat meer aandacht te geven aan het kaartje. Ook op de rand van de foto zet ik graag een lijntje met een witte verfstift.
Ik hoop dat jullie door deze pagina geïnspireerd zijn en ben benieuwd naar jullie projecten. Deel je jouw scrapproject met ons in de Facebookgroep 'Scrapwereld Fans'? Lijkt me leuk!

0 reacties:

Een reactie posten