Memory planner page van Edith

Plannertime! Edith deed nooit zoveel met planners, behalve het gebruik als agenda. Maar ze heeft zichzelf uitgedaagd voor het designteam!Jeempie, wat is dit leuk zeg! Het lijkt zo meer op een dagboek dan op een agenda. Erg cool! Ik heb geprobeerd echt een indruk te geven van een week, waarbij ik verschillende leuke dingen heb meegemaakt.


Ik heb de pagina's aangekleed met allerlei embellishments van o.a. clear foil, gold foil en washi. Natuurlijk kunnen de enamel dots niet ontbreken en mijn favoriete Nuvo drops.

Alle gebruikte materialen kun je vinden op de speciale kit pagina bij Scrapwereld.

En ik heb iets nieuws gevonden! De PomPom Maker. Ik ben er helemaal weg van! Ik heb ze al in diverse kleuren gemaakt, grote en kleine en zelfs tweekleurig. Een mooie en vrolijke finishing touch aan je memory planner.Ook iets voor jou?

Ik ben benieuwd naar jullie reacties.

Veel liefs van Edith

0 reacties:

Een reactie posten