Magic Harry Potter

Vandaag een travelers notebook layout van ons DT-lid Edith.Dit vind ik zo ontzettend leuk. Ik heb hiervoor geen standaard TN insert gebuikt, maar deze past ook perfect. Het papier is erg mooi en heeft een fijn ruitje.

Ik begon deze layout met een aantal grote druppels Nuvo op de linkerpagina. Deze heb ik met een kaartje van beneden naar boven geveegd. Zo creƫerde ik een mooie achtergrondkleur. Met dezelfde kleuren Nuvo heb ik dots en hartjes gemaakt op de stroken.


De washi met veertjes is mijn favoriet. Zoveel leuke kleurtjes, dat maakt het echt compleet. Ook past het prima in mijn magische thema van Harry Potter; zij schrijven tenslotte nog met veren. Ik ben bij de HP Exhibition geweest en heb genoten van allerlei spullen en vreemde figuren.

In London wilden we graag naar het 'Cursed Child' toneelstuk gaan, maar helaas was deze helemaal uitverkocht. Harry Potter verdient een eigen lijn vind ik, maar tot die tijd, kan ik gelukkig de prachtige lijnen gebruiken van Scrapwereld.

0 reacties:

Een reactie posten