Kunst en meer in Petra's Project Life

Wat vind ik het héérlijk om met verf aan de slag te gaan in een ècht atelier. Ik was dan ook superblij toen ik Gonny Geurts van Atelier Kunst & Meer in Zeewolde leerde kennen en ik bij haar mocht komen voor een middag schilderen & bloggen. Dat wil zeggen: ik deelde mijn kennis over het bloggen met haar, en zij leerde mij kijken en werken als een kunstenaar. Het was een superfijne middag, en dat moest natuurlijk vastgelegd worden in mijn Project Life album. 

Eerst zocht ik passende kaartjes uit de Project Life value kit 'Garden party' bij elkaar. Ik sneed de foto's op maat, en keek welke embellishments ik wilde gebruiken. Natúúrlijk moesten die toffe matte sprinkles van Doodlebug Design er bij. Ik ben echt helemaal verliefd op die dingen. 


Ik heb alle kaartjes een ietsje kleiner gesneden, zodat ik rechte hoeken kreeg in plaats van afgeronde, zoals ze in de kit zitten. De kaartjes heb ik vervolgens gemat op zwart cardstock, om niet alleen maar zoete kleurtjes bij elkaar te hebben. Ik hou van zacht, zoet en roze, maar er moet bij mij wel altijd een stoere tegenhanger bij. In dit geval dus zwart cardstock. Oh en kleine zwarte letterstickers die ik nog in mijn voorraad had. 


Ooh die foto hierboven: heerlijk! Ik kan zo gelukkig worden van experimenteren met goede acrylverf. Zo'n schildersezel staat hoog op mijn verlanglijstje, en na de zomer hoop ik te starten met nieuwe schilderlessen bij deze kunstenares, Gonny Geurts, want wat heeft zij veel kennis van (kunst)zaken! Echt super, daar leer ik graag van. 


Hieronder nog even de details van die fijne matte enamel dots:
Oh yes! Deze layout maakt mij blij :-) 


0 reacties:

Een reactie posten