Happy Feet in 6x8Happy feet! Dit wilde ik nou altijd al eens doen: een layout maken met een soort #dailylookingdown. Gewoon om later te herinneren waar ik gestaan en gelopen heb. Wat voor schoenen ik droeg. De kleine dingen die later zo waardevol zullen zijn.


Ik koos voor het formaat 6x8 inch, met een hoes van Simple Stories, uit de Insta squares pack.

De vrolijke kaartjes uit de Project Life Garden Party value kit pasten hier perfect bij. Ik heb ze met mijn trimmer versneden en gemat op wit cardstock van 2x2 inch.
De titel maakte ik met de Bright Tiny Tabs alfabet stickers van Doodlebug Design. De zwarte drops zijn van Nuvo. Echt mijn nieuwe favoriet, wat een fijn spul om mee te werken en het geeft een mooie finishing touch.De embellishments komen uit deze Project Life kit en vullen een paar vakjes. Tot slot zette ik met een fineliner een lijntje om de randjes en stempelde ik de datum erbij.Simpel, maar ik hou ervan! Ik zou het leuk vinden om jouw eigen 'happy feet'-layout in de Facebookgroep 'Scrapwereld Fans' te zien. Deel je hem daar met ons?

0 reacties:

Een reactie posten