DIY: pocket insert voor je Travelers Notebook

Vandaag is het weer mijn beurt op de Scrapwereld Blog en deze keer heb ik voor jullie een snelle maar leuk DIY project: Een pocket insert voor de Travelers Notebook.


Ik laat hem je graag even zien op video, en hieronder leg ik je dan uit hoe je zo'n leuke extra insert ook zelf kunt maken.Ik heb hiervoor uit de juni kit gebruik gemaakt van:

  • 2 4x6 PL kaarten
  • 1 3x4 PL kaart
  • washiVerder heb je enkel nog een schaar en wat dubbelzijdig tape nodig. Je begint met de twee grote kaarten naast elkaar te leggen en vast te maken met de washi. Je kunt dit aan beide kanten doen maar ik heb ervoor gekozen dit enkel aan de binnenkant te doen.
Dan plak je met dubbelzijdig tape het kleine kaartje aan 3 kanten vast (je wilt tenslotte een opening houden aan de bovenkant zodat je er iets in kan doen ;).En dan is de basis van je pocket al klaar. Zo snel gaat dat. Ik heb uit het washi nog wat hartjes geknipt en hier en daar als embellishment opgeplakt en daarna de pocket gevuld met wat washi strip sheets en sticky notes.


Tadaa!Ik hoop dat jullie het weer een leuk project vonden.

Tot volgende week!

Liefs Linda

0 reacties:

Een reactie posten