DIY: adressenboekje van Project Life kaartjes

Deze week heb ik voor jullie weer een leuk DIY project: een boekje dat je bijvoorbeeld kunt gebruiken als adressenboekje of wachtwoorden boekje. Je kunt het los gebruiken of natuurlijk als insert in een Traveler's Notebook.Ik kwam op dit idee vanwege het leuke stickervel met 'Tiny Tabs Alfabet'. Het leek mij erg leuk deze functioneel te gebruiken. En dus zo kwam ik op het idee om dit boekje te maken.

Gebruikte materialen:

  • 2 3x6 PL kaarten
  • 1 3x4 PL kaart
  • een strookje van 1x6
  • tiny tabs sticker vel
  • papier
  • lijm


Om dit boekje te maken begin je met het strookje te vouwen zodat er in het midden een 5 mm ruimte ontstaat. Dit is om het papier dat erin komt wat extra ruimte te geven.

Dan plak je de twee kaarten van 3x6 erop.


Ik heb ter versiering nog een strookje van het washi opgeplakt aan de buitenkant maar dit is niet perse nodig. Maar ja met zulke leuke washi kon ik het niet laten.Daarna heb ik op de voorkant een 3x4 kaartje geplakt. Je kunt hier ook andere embellishment op plaatsen maar ik vond dit key to my heart wel erg leuk.Nu is de kaft van je boekje af. Voor de binnenkant vouw je blaadjes papier samen en niet je deze aan de kaft. De hoeveelheid blaadjes die je gebruikt is afhankelijk ban je eigen wensen.Daarna heb ik de letters op ieder blaadje geplakt en op die manier was het boekje zo klaar. Ik ben erg blij met het eindresultaat en weet zeker dat dit boekje goed gebruikt zal worden.Ik ben benieuwd naar jullie creaties dus als je ook zoiets gaat maken deel het dan zeker in de Scrapwereld Facebook Fan groep.

Fijne creatieve dag en tot volgende week.

Liefs Linda

0 reacties:

Een reactie posten