Designteam inspiratie van Marieke : scrapbook layout met een Project Life kitHoi Allemaal, ook aan mij (Marieke) de eer om mijn eerste project aan jullie te tonen. Ik heb gebruik gemaakt van de kit van Project life die ik heb ontvangen om deze maand mee aan de slag te gaan.Ik maak niet vaak een layout maar vond dat ik deze keer niet met iets anders kon beginnen. Ik wil jullie laten zien dat je met de kaartjes van een Project Life kit ook prima een 30x30 lay out kan maken.

In de kit zaten de kaartjes 2x zodoende heb ik daarmee eerst een achtergrond gecreëerd. Daarna ben ik met de embellishments uit de kit gaan schuiven totdat ik een mooie compositie had.

Toen ik dat allemaal vast had geplakt kwam ik erachter dat ik de achtergrond te wit vond. Ik heb alles een beetje afgedekt en ben gaan spetteren met inkt. Hiervoor heb ik de memento dye ink in de kleur love letter gebruikt. Met een pons heb ik vlaggetjes gemaakt en deze heb ik als een slinger in de bovenhoek geplakt.

Tot slot heb ik enamel dots erop geplakt en een randje langs de kaartjes gemaakt.

Hier nog wat detail fotos:

Ik hoop dat jullie het een leuke layout vinden en dat jullie hierdoor geïnspireerd raken om ook eens een Project Life kit te gebruiken op een andere manier.

Liefs, Marieke


0 reacties:

Een reactie posten