Designteam inspiratie van Edith

Hoi allemaal, Edith hier! Ik mag het inspiratiejaar van Scrapwerelds nieuwe designteam aftrappen. Je hebt vorige week in de video van Marloes kunnen zien met welke kit ik aan de slag mag deze maand. En oh wat is hij leuk. Ik had er meteen superveel inspiratie door, en maakte als eerste deze 12x12 scrapbook layout: 

Hieronder wat detailfoto's van mijn layout:

Wil je de producten zien die ik voor deze pagina heb gebruikt? Ze staan op de pagina DesignTeam kit juni 2017 (klik!).

Verder heb ik mijn geliefde Nuvo drops gebruikt voor extra accentjes. 

Je ziet: vooral die prachtige bloemen in deze Project Life Clear Foil Value kit inspireerden me voor deze pagina. Ik hoop dat mijn werk jou ook weer inspireert. 

Laat je het ons weten? Dat kan bijvoorbeeld via een reactie hieronder, of een reactie in de Facebookgroep Scrapwereld Fans.

Tot snel weer! 


0 reacties:

Een reactie posten