Designteam inspiratie: 8x8 scrapbook layout van Petra

Ooit begon ik met Project Life, pas daarna leerde ik ook het traditionele scrapbooking kennen. Nu combineer ik deze twee naar hartelust. Vandaag een 8x8 scraplayout van mijn hand, gemaakt met de Project Life kit 'Garden Party'. Niet direct een kitnaam die je in gedachten krijgt bij de foto van mijn tv-kijkende honden-nichtje ;-) Het was dan ook best even een uitdaging, maar ik ben erg blij met hoe de pagina geworden is: 
De achtergrond is grijs cardstock, en daarop heb ik een compositie gemaakt met een drietal 4x6 kaartjes uit de Project Life kit. De foto heb ik gemat op een ander kaartje uit deze kit, en voor de journaling sneed ik een 3x4 kaartje op maat. Ik wilde deze layout verder rustig houden qua embellishments, dus ik heb gekozen voor de chipboard diamant als eye-catcher, wat gouddraad uit mijn eigen naaidoos, en een paar matte sprinkels (matte enamel dots!). 

Fijn dat deze weer gedocumenteerd is. In de boeken! Op naar de volgende. 

P.s.: kijkt jouw hond ook wel eens tv?

0 reacties:

Een reactie posten