Dagje Brussel - voorbereidingen voor PlannerCon EuropeAfgelopen zondag ben ik met lief vriendinnetje Liselotte naar Brussel geweest als voorbereiding op PlannerCon Europe (PCE)! Ons doel was winkels zoeken die niet gemist mogen worden door de echte plannerliefhebbers, informatie over Brussel zelf regelen voor in de goodiebag en gezellig lunchen met Mella Pieper, de organisator van het event.Voor degenen die nog niet gehoord hebben van PCE: op 28 &29 oktober is er een event voor alle plannerliefhebbers! Twee dagen lang workshops, exclusief winkelen en sprekers vanuit de hele wereld. En natuurlijk gezelligheid, want plannerfriends make the best friends!

Vorig jaar organiseerden Liselotte van der A en Katie Teage in Nederland al 'Plansterdam' en dat was een enorm succes. Zestig gelukkigen bij elkaar met allemaal een liefde voor planners en alles wat daarbij komt kijken. Ik was daar ook bij, als deelnemer en als sponsor. Toen ik benaderd werd om het team van PCE te versterken was ik zeer vereerd en zei direct JA!

Ondertussen zijn we een aantal maanden verder en was het tijd om weer eens bij elkaar te komen voor overleg. Liselotte en ik vonden winkels vol washi, notebooks, Filofax, Moleskine, Leuchthurm en nog veel meer. Met moeite konden we ons iedere keer losrukken van al dat moois, maar natuurlijk gingen we niet zonder aankopen de winkel uit!Wil je meer weten over het event 'PlannerCon Europe'?
Kijk dan op www.plannercon.eu voor tickets, hotelinformatie en veelgestelde vragen.

0 reacties:

Een reactie posten