Be happy! Met de 8.5 x 11 Project Life layout van Marloes

Een nieuw project van Marloes: een pocket page pagina op 8,5 x 11 formaat.

Als ik een pocket page layout maak, begin ik meestal met het titelkaartje. Op deze kaart zet ik meestal het weeknummer en die embellish ik dan.Voor deze week heb ik het mooie mintkleurige kaartje uit de Project Life Clear Foil Value Kit gekozen, met gold foiled bloemen. Ik heb in de Snap letterstickers het woord week geschreven, en met de gouden thickers 44. Met Simple Stories woord stickertjes heb ik accenten toegevoegd. Hoewel er natuurlijk erg veel mooie kaartjes zaten in deze kit, kon ik het goede kaart je niet vinden. Daarom besloot ik mijn eigen kaartje te maken. Ik heb wit cardstock genomen, deze heb ik op maat gesneden. Vervolgens heb ik de washitape uit mijn kit gepakt en deze in horizontale stroken op het kaartje geplakt. Zo heb je opeens een leuk nieuw kaartje! Op dit kaartje heb ik een acetate embellishment geplakt, die ik uit een 3*4 kaartje heb geknipt. Rechts onderin heb ik een shakerpocket gemaakt. Ik heb geen Fuse, maar toch kan ik wel shakerpockets maken. Ik heb een acetate 3*4 kaartje met wat sequins in een vakje geschoven. Deze heb ik eerst dichtgeplakt met een strookje dubbelgevouwen dubbelzijdig tape. Dit heb ik bedekt met washitape.
Tot slot maakte ik de layout af door mijn foto’s te voorzien van embellishments. 

Ik hoop dat jullie mijn project weer leuk vinden, en dat je er inspiratie uithaalt voor je eigen project. 

Heb je nog vragen? Laat het me weten. 

Maak jij wel eens een eigen kaartje?

0 reacties:

Een reactie posten