Nieuwe planners én travelers notebooks!

Het is zo ver! Simple Stories heeft haar gloednieuwe planners en accessoires gepresenteerd. Wat zijn ze geweldig mooi! En het supergoede nieuws is... je kunt ze nú al pre-orderen bij Scrapwereld! (Stuur even een mailtje naar info@scrapwereld.nl met je gegevens en de producten die je wilt bestellen.)

Wat is er dan onder andere gelanceerd?

Bloom & Beautiful

De collecties ‘Bloom’ en ‘Beautiful’ zitten onder andere vol met nieuwe A5 planners & sets in een box. Met personal planners, 16-maanden spiral-planners met datum én Traveler’s Notebooks met inserts!

(Klik op de foto voor álle nieuwe planners & goodies.)


Bliss & Good Vibes

De designs van ‘Bliss’ en ‘Good Vibes’ zijn vrolijk en positief en ook hierin vinden we diverse formaten planners en een Traveler’s Notebook. Maar natuurlijk ook de bekende Simple Stories stickers, sticky notes en washi tape. 
(Klik op de foto voor álle nieuwe planners & goodies.)


Carpe Diem en nieuwe Planner Essentials

We hebben er lang op gewacht, maar Simple Stories komt in de nieuwe collectie met een superhandige planner-perforator! Met 6 gaatjes op precies de juiste plek. Ook vind je bookmarktablets, een seasons sticker tablet en mini monthly calendar stickers. 

(Klik op de foto voor álle nieuwe planners & goodies.) 


Korting!

En omdat we ruimte willen maken in de winkel voor deze prachtige nieuwe collecties, bieden wenu een korting van maar liefst 20% op alle Simple Stories planners & goodies die we nog in de winkel hebben. Dus sla je slag met 20% korting (klik!) en/of bestel je níeuwe planner alvast met een pre-order via info@scrapwereld.nl

0 reacties:

Een reactie posten