DesignTeam: Meet Marloes!

Ken jij Marloes al? De jongste dame in ons DesignTeam, maar wauw: wat een enthousiasme, passie en talent. Meet Marloes! 

Naam:
Marloes Steunenberg

Ik woon samen met:
Mijn lieve ouders! En mijn broertje, hij is 2 jaar jonger, maar absoluut niet kleiner.

5 dingen die altijd in mijn (koel)kast liggen:
"Mijn" koelkast haha, in mijn koelkast is altijd yoghurt aanwezig... Saai hè? Maar zo lekker, met fruit of met cruesli! In mijn voorraadkast zijn wel wat andere lekkerder dingen te vinden. Stroopwafels! Mijn favoriete koekje! En dan het liefst even opgewarmd in de magnetron. Jumm! Ook is in mijn voorraadkast altijd een blikje met losse thee te vinden. Ik ben een echte theedrinker en heb verschillende smaken losse thee. Het 4e item dat zich, bijna altijd, in mijn kast bevindt zijn Japanse nootjes. Wat zijn die dingen ontzettend lekker! En dan natuurlijk, als ik er een paar eet, dan bewaar ik de bolletjes voor het laatst... Want wie doet dat nou niet? Dan als laatst ligt er altijd een zakje met dropjes in de kast! Zo lekker om er vlak voor je weggaat even eentje in je mond te stoppen. Welke drop maakt niet uit.

Ik ben héél goed in:
Het simpel houden van mijn layouts, en kaartjes. Ik hou van embellishments, maar niet teveel. De foto en het verhaal moet het belangrijkste punt van de pagina blijven.

En dit zou ik graag nog willen leren:
Echt goed kunnen omgaan met mijn Silhouette Portrait! Ik snap hoe het ongeveer werkt. Maar veel meer dan traceren en dan snijden lukt nog niet. Ook zou ik het supergaaf vinden om zelf plaatjes voor stickers te kunnen ontwerpen.

Wat ik 'later' wilde worden:
Wat ik later wilde worden.. Lastig! Want ik ben net begonnen aan mijn grote passie. Maar om even een stapje terug te doen. Natuurlijk wilde ik net als bijna ieder ander meisje later prinses worden. Of kapster. Of dierenarts. Maar cassière was iets wat er bij mij altijd uitsprong toen ik nog kleiner was. Ik werk nu al bijna 2 jaar bij de Albert Heijn als bijbaan, waarvan het grootste deel achter de kassa. Maar wat ik echt later wilde worden is waar ik nu voor opgeleid wordt: Facilitymanager. Ik roep al niks anders sinds Havo-3; en het is ook echt mijn passie. Naast creatief zijn natuurlijk.

Mijn favoriete kleur: 
Buiten het scrapbooken is dat blauw. En dan mijn voorkeur voor de iets donkere blauwtinten. Maar met creatief zijn vallen mijn ogen vaak op pastel kleurtjes! Mint is een favoriet, en lichtroze!

Mijn lievelingsprintje: 
Stipjes, maar streepjes zijn ook goed! Vind het allemaal zo leuk.

Dit kan ik nooit laten liggen bij Scrapwereld:
Alles van Simple Stories! Dit is echt mijn favoriete merk. Maar ook alle plannerspullen zijn heel erg verleidelijk. En de Doodlebug enamel dots. Eigenlijk kan ik beter gaan scrappen in de winkel, scheelt gesjouw.

Iets wat ik áltijd nog een keer zou willen: 
Wat ik later wil, is mijn twee passies combineren. Ik wil graag het creatieve deel van mijn leven combineren met mijn liefde voor facility management. Hoe, en of het kan, weet ik nog niet. Maar gelukkig heb ik daar nog even voor! Ook zou ik het geweldig leuk vinden andere jongere meiden te inspireren om ook te beginnen aan een creatieve hobby. Omdat het contact zo ontzettend leuk is, en omdat een creatieve hobby echt een ontspannen moment kan zijn!

0 reacties:

Een reactie posten