"Dagelijkse dingen blijken later zó bijzonder."Meet the team! Mijn naam is Petra Wiebenga. Ik ben een spontane, enthousiaste, creatieve dertiger en ontzettend dankbaar dat ik voor Scrapwereld aan de slag mag als lid van het DesignTeam. Een droom komt uit! Tijdens de grote onthulling van het team kon je al iets meer over mij en de ander leden lezen, en vandaag deel ik mijn virtuele vriendenboekje met je. Zo leuk om te doen!

(Het liefst zou ik ook al die boekjes die mijn zoon van klasgenootjes meekrijgt nog zelf invullen ;-) dus ik was blij met deze lijst!)
 
Naam:
Petra Wiebenga

Ik woon samen met:
Mijn man, zoon (6) en dochter (2).

5 dingen die altijd in mijn koelkast liggen:
Komkommer, tomaat, courgette, paprika, kaas.

Ik ben héél goed in: 
Schrijven. Zowel dagboekschrijven en (scrapbook)journaling als blogartikelen, websites, nieuwsbrieven, social media updates, noem maar op.

En dit zou ik graag nog willen leren: 
Het professioneel digitaliseren van mijn handgeschreven en getekende journalpagina’s.

Wat ik 'later' wilde worden: 
Kinderboekenschrijfster.

Wat ik nu écht doe voor werk:
Ik heb mijn eigen bedrijf: Studio Schrijf en werk als tekstschrijver, blogger & schrijfcoach voor creatieve ondernemers.

Ik scrap omdat:
Ik ons leven wil vastleggen. Het dagelijkse leven, de 'normale' dingen, die later zó bijzonder en waardevol blijken te zijn. Daar kom je pas achter als je geliefde familieleden moet missen. Creativiteit heeft er altijd ingezeten, het spelen met mooie papiertjes maakt me blij.

Ik maak het liefste: 
Een combi van scrapbooklayouts en Project Life pagina´s.

Mijn favoriete kleur is: 
Blauw. In alle tinten.

Mijn lievelingsprintjes: 
Dat zijn stippen, hartjes of sterren.

Dit kan ik nooit laten liggen bij Scrapwereld:
Collection kits en alfabet stickers. Maar meestal gaat er wel meer leuks mee naar huis.

Iets wat ik altijd nog een keer zou willen doen:
Een roadtrip maken met een VW T1 camperbusje.

0 reacties:

Een reactie posten