Nieuwe workshop (s)!

Hai allemaal, 

Ik had ingesteld dat dit blog op dinsdag om 10.00 gepubliceerd zou worden, maar dat is ergens niet goed gegaan. Ben blond he!
Ik heb jullie gevraagd om mee te denken over nieuwe workshops, 
en wow: wat een berg reacties kreeg ik!
De afgelopen week was ik dan ook superdruk met het bedenken en het maken 
van voorbeelden van jullie ideeen. Ik krijg altijd zoveel energie van lekker creatief bezig zijn! 
De klanten in de winkel hebben al wat kunnen zien want ik werk altijd in de winkel aan dit soort projecten, lekker alles om mij heen, het is toch wel een heel fijn plekje om in te mogen werken. :-)
Dit is workshop nummer 1: een mini album, op 28-29-30 april,
speciaal voor jullie als bloglezers een extra sneakpeak:

Naast scrappen vind ik het versieren van mijn planner ook erg leuk, eerst met kant en klare stickers die download van bijvoorbeeld Pinterest maar ik heb vorige week een eigen "spread" ontworpen. Lekker veel pastels want daar hou ik zo van!


Een van de opties voor een workshop was een combinatie van Plannen en Scrappen. Ik hou sinds vorige week de belangrijkste momenten bij in mijn planner, ik maak op zondagavond een layout in de PL app van Becky Higgins en voeg de uitgeprinte layout toe aan de betreffende week. Zo kan ik vaak terug kijken naar de foto's en ik heb ze altijd bij me.


Fijne week allemaal!1 reacties:

  1. Ooo wat leuk Wendy die layout voor je planner gaafmak. Ik heb ook een hele mooie planner gehad voor kerst deze kan ik op deze manier ook bewerken. Top leuk, bedankt voor je tip!!

    BeantwoordenVerwijderen