Nieuwe uitdagingen

Hai allemaal, 

Door Koningsdag wat later als normaal,  maar hier weer
een update vanuit mijn Scrap-wereld (!).

Een tijdje geleden was ik de zeer gelukkige winnaar
van een "Frisse Start Kickstartsessie"van Tineke Blokzijl.
 Ik vulde een enquete van haar in en even voor kerst kreeg ik een leuke mail
met dat ik had gewonnen. Het klonk in eerste instantie wat zweverig, maar na het invullen van de vragenlijst en het prikken van een datum stapte
ik op maandagochtend wat onwennig maar vol goede moed in de trein.
Tineke haalde me op bij het station en het klikte meteen!
Samen met haar keken we wat mij uniek maakt in het ondernemen
en waar ik nou echt heel blij van wordt.
(Voordat je wegklikt, dit gaat ergens heen hoor, beloofd!)

Een van de dingen waar ik echt energie van krijg is digitaal ontwerpen. Of het nou een kaart, uitnodiging of scrapbooklayout is, ik verlies mezelf erin en vergeet alles om heen. Voor ik het weet is het uren later. Maarja, wat ga ik dan ontwerpen? Waar kan ik mijn ontwerpen verkopen? Op dat moment had ik echt geen idee, maar het is nog zo vaak door mijn hoofd gegaan. 

Flash forward naar een paar weken geleden. Ik gebruikte altijd een ouderwetse planner, eerst een Filofax, maar ondertussen ben ik verliefd op mijn Erin Condren Life Planner. En door wat neuzen op Etsy, Facebook en Instagram blijkt er een énorme markt te zijn voor plannerstickers. Na wat uitproberen en aftasten blijken  mijn ontwerpen goed in de smaak te vallen en heb ik de stap gemaakt om een Etsy winkel erbij te openen. Die is ook goed te combineren met Scrapwereld want ook de producten in de winkel komen straks op Etsy te koop.

De afgelopen weken ben ik veel aan het ontwerpen geweest om een
portfolio op te bouwen en de eerste scrap-producten staan in de shop.
En de eerste bestellingen zijn al binnen!

Heerlijk om zo al mijn hobbies te kunnen combineren,
mede mogelijk gemaakt door jullie (en Tineke!)
Hier wat layouts die ontworpen heb:
Wil je meer informatie over Tineke Blokzijl: http://tinekeblokzijl.nl/
Wil je mijn ontwerpen op Instagram volgen: https://www.instagram.com/scrapworlddesign

Alvast een heel fijn weekend!

1 reacties:

  1. Wat leuk! Wat fijn dat je je ontwerppassie weer hebt gevonden én het zo kunt integreren in je werk. Super :-D

    BeantwoordenVerwijderen